Ajánljuk magunkat

A Bonus Party Service a hangulatok mestere, amely a hagyományos rendezvények szervezésén és lebonyolításán túl a legeredetibb ötleteknek is teret ad.

Egy tökéletes rendezvény az összes érzékszervet próbára teszi. A mesés ízek, azaz a gasztronómia élmény méltó díszletként, elengedhetetlen a különleges hangulati hatás, az ideális helyszín, a színek, a formák, a fények. Mindez együtt:az alkalom harmóniája. A Bonus Party Service az a jól szervezett csapat, amely mindezt megeleveníti Önnek.

A sikerhez azonban következetesség kell: ezért a textilek, a vendéglátáshoz kapcsolódó eszközök, a kiegészítők és a dekorációs kellékek, a számos kidolgozott designhoz komponált menüskála is alaposan megújult a megbízói elvárásokhoz igazodva.

A könnyebb áttekinthetőség, a gazdaságosság és az optimális választásérdekében vadonatúj szolgáltatásainkat különböző színekben és formákban kínáljuk, az egyszerű fehértől az elegáns tengerkéken át, a klasszikus bordó-arany kombinációig. Kínálatunkat BONUSként kiteljesítettük azzal a páratlan látványpalettával, amellyel a legkülönfélébb hangulatok megidézésére is képesek vagyunk.

A végeredmény: hangulatorientált kreatív party service – szolgáltatás

Expressz ajánlatkérés

Név/Cégnév*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Üzenet*:
Nem szeretnék friss információkat kapni. /Adatkezelési szabályzatért kattintson ide!/
Küldés