Catering - kitelepülő vendéglátás

Nouvelle cuisine, bistro stílus, fúziós, Michelin csillagos konyha, sorsolhatnánk a címkéket. Bizony, a gasztronómia az elmúlt 5-10 évben gyökeres változáson ment keresztül. Mivel fő profilunk a catering, nyitottak vagyunk az újra, fejlesztünk, haladunk a korral.
Gasztro filozófiánk azonban egyszerű, ahogy azt az egyik visszatérő partnerünk fogalmazta meg: ,,Nálatok az a jó, hogy a vendégeim mindig egy isteni jót tudnak enni…”
A magyar és más népek ételkülönlegességei, a mai ízlésre hangolva, helyszínen látványosan elkészített zamatos étkek akár közismert sztárséfek receptjeivel. Ez jellemzi konyhánkat, ez jellemzi catering menü kompozícióinkat. Barátunk lelkesítő szavait magunk talán így fogalmaznánk: Közérthető, szerethető, élvezetes gasztronómia.
 


Catering klasszikus eleganciával, modern köntösben

Napjaink gasztronómiai világában – épp úgy, mint az élet többi területén – egyre fontosabb szerepet kap a koncepció és a személyiség, az arculat. A catering akkor képes kiemelkedő színvonalat biztosítani egy rendezvényen, amikor a gasztrokreációk harmonikus szinergiát alkotnak a rendezvény mögött álló személy vagy cég imázsával. Emberközelibb megfogalmazással: az általunk nyújtott catering szolgáltatás attól igazán jó, hogy tökéletesen igazodik az Ügyfél stílusához, jelleméhez, illetve a vállalkozása által közvetíteni kívánt üzenethez.

Bármilyen legyen is a megvalósítandó rendezvény, nálunk alapvető az udvarias kiszolgálás és elegáns tálalás, hiszen az ízek birodalmába tett élvezetes kirándulás során mindez a catering elemi része. Akár hidegtálas büfét, akár állófogadást, akár egy hétfogásos gálavacsorát szeretne rendezvényére, ránk mindenben számíthat.

Bonus Party Service
Catering és rendezvényszervezés

Expressz ajánlatkérés

Név/Cégnév*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Üzenet*:
Nem szeretnék friss információkat kapni. /Adatkezelési szabályzatért kattintson ide!/
Küldés