Kedves Partnerünk!

A Bonus Party Service 1998 óta foglalkozik rendezvényszervezéssel, ezen belül is kitelepüléses vendéglátás biztosításával. A „Rendezvények különleges tálalásban” mottóhoz híven, közízlést kielégítő, de érdekességeket is felvonultató menüket kínál elérhető árakon. Catering jellegű szolgáltatásait örömmel egészíti ki helyszínek, dekorációk, technika és fellépők biztosításával. Úgy öltözteti a rendezvényeket, mint stylist a modelljét: az étel finom, a látvány emlékezetes, a szakmai munka pedig az elérhető legnagyobb biztonságot kínálja.

Miben más egy Bonus Party rendezvény?

1998-ban olyan party service céget álmodtunk, amely egy rendezvény megszervezése során mindenből egy kicsit többet ad.
Többet ad:
 • szeretetből,
 • szakmai elhivatottságból,
 • stílusból,
 • élvezetes gasztronómiából.
Valóra váltottuk az álmunkat, most azért létezünk, hogy az Önét is valóra váltsuk. Beszélgessünk! Arról, hogy mit gondol önmagáról, partnereiről, mi fontos Önnek a hozzájuk fűződő kapcsolatban. Mesélje el mik a kedvenc színei, formái, ízei, beszélgessünk a kedvenc filmjéről, szereti-e a finom borokat, melyik a legkedvesebb étterme! Ossza meg velünk legutóbbi színházi, vagy koncert élményét! Engedje meg, hogy mi is egy kicsit megnyíljunk és meséljünk arról, hogyan gondolkozunk mi az életről, szakmáról.
Jó társaságban repül az idő! Észre sem vettük, hogy közösen megálmodtuk az Ön stílusához illő személyes eseményt, formát öltött az a rendezvény, amely minden tekintetben passzol elképzeléseihez. Pont olyan design, pont azok a finomságok, az a program, ami a partnereinek a legjobban  megmutatja az Ön vagy cége igazi egyéniségét.

Rendezvény ötletek
 
Mind a magán jellegű, mind pedig a céges rendezvények terén rengeteg lehetőség kínálkozik az ünneplésre, szórakozásra, a rokonokkal, barátokkal munkatársakkal közös, minőségi időtöltésre. A Bonus Party Service segítségével ez az idő kellemesen és hasznosan telhet, hiszen az adott rendezvény megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos terheket levesszük az Ön válláról.
 
Céges rendezvény?
 
Íme néhány a leggyakoribb céges rendezvénytípusok közül. Természetesen bármilyen egyéb esemény megszervezésében is készséggel állunk rendelkezésére.
 
 • Céges családi nap: A cégeknél, nagyvállalatoknál időnként igény támad egy olyan nap megszervezésére, amely alkalmat nyújt a munkatársaknak, hogy családtagjaikkal együtt élvezhessék a munkáltató által biztosított beltéri vagy szabadtéri rendezvényt. Legyen akár egy év végi /év eleji parti, akár egy jubileumi ünnepély az apropó, a Bonus Party Service segít a rendezvény stílusát, részleteit a cég arculatához és az esemény tematikájához illeszteni.
 • Csapatépítő és egyéb vállalati tréningek: A napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő céges tréningek a kollektíva szakmai együttműködésének, egymás közti kommunikációjának javítását célozzák különböző feladatok megoldásával, játékos formában. Igény esetén segítünk a rendezvényhelyszín kiválasztásában és a szervezésben is, catering szolgáltatásunk pedig garantálja, hogy a rendezvény zárásaként szolgáló ebéd vagy vacsora ételválasztékában mindenki talál az ízlelőbimbóinak megfelelő ételeket.
 • Sajtótájékoztató, konferencia, kiállítás: Legyen akár szakmai, akár PR rendezvény, a résztvevők kényelmének és zökkenőmentes kiszolgálásának biztosítása alapvető számunkra. Felszolgálással vagy svédasztalos állófogadás jelleggel, technikai személyzettel és műszaki háttérrel, igény szerint.
 • Partnertalálkozó: A kiemelt ügyfelek, üzleti partnerek számára szervezett rendezvény remek alkalom az együttműködés megerősítésére, az újonnan bevezetésre kerülő termék, szolgáltatás vagy technológia ismertetésére, a közösen elért eredmények megünneplésére, stb. Az ilyen rendezvényeken az egyik legfontosabb a nívós megrendezés és lebonyolítás, amely segít magasabbra pozícionálni a céget. Ha ránk bízza a részleteket, a partnertalálkozón minden apró részlet a helyén lesz.
 
Magán rendezvény?
 
A magánszemélyek által igényelt rendezvények többsége valamilyen életeseményhez kötődik, de természetesen egyéb típusú összejövetelek lebonyolításában is örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
 
 • Szülinap, névnap, keresztelő, búcsúztató (halotti tor)
 • Leánybúcsú, legénybúcsú
 • Házasságkötés, házassági évforduló
 • Baráti összejövetel, osztálytalálkozó
 • Gyereknap, gyerekzsúr
 • Nagyszabású kerti parti
 
 
Kérje ajánlatunkat, hogy ötleteinkkel segíthessünk egy emlékezetes rendezvényt életre hívni az Ön által megálmodott módon!
 
 
 
Bonus Party Service
Rendezvények professzionálisan
 
 

Expressz ajánlatkérés

Név/Cégnév*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Üzenet*:
Nem szeretnék friss információkat kapni. /Adatkezelési szabályzatért kattintson ide!/
Küldés