Látogassa meg weboldalunkat | Lépjen kapcsolatba velünk

Ahol a fenséges falatok születnek
Konyhakiállítás, nem csak gasztrológusoknak!

Megőrül a gasztronomiáért?
Kíváncsi a legfrissebb gasztro-trendekre?
Önnek a konyha jelenti a wellnesst?
Pikáns hétvégére vágyik?

Jó hírünk van, miert minden egy helyen a 2015-ös Konyhakiállítás keretein belül, a Papp László Sportarénában.
Mindenkinek meleg szívvel ajánljuk, aki a vendéglátás berkein belül tevékenykedik, vagy csak egyszerűen kikapcsolódásra vágyik.

A kiállítás fő témái a konyhai bútorok és gépek mellett a tálalási kultúra és a konyhafelszerelések világa is terítékre kerül.
A rendezvény azoknak is lehetőséget kínál, akik tudásukat szeretnék elmélyíteni vagy bővíteni. Többek között különböző gasztronómiai edukációs programokkal várják az érdeklődőket.

A könyed és szórakoztató hangulatról színpadi események gondoskodnak, olyan programokkal, mint például élő főzőshow-k, barista bemutatók vagy az olasz konyha ízeit megidéző főzőműsorok.

A Bonus Party Service, mint a Sportaréna kizárólagos vendélátó partnere,  a rendezvénysort záró gálavacsora elkészítésével és felszolgálásával járó megtisztelő feladatokat is ellátja.  Fenséges falatokkal, többek között sous-vide borjú szűz zöldfűszeres kéregben jus-vel és indián rizsfelfújttal kerül az asztalokra.
Extra ajánlat Önnek!
Amennyiben a kiállítás záró napjáig ajánlatot kér tőlünk 100 fő feletti eseménye vendéglátásására, gtrátisz szolgáltatásként, látványban készült fogásokkal színesítjük kínálatunkat.


Ajánlatkérését az alábbi linken küldheti el számunkra!


Headline story title

Üdvözlettel:


Németh Nikolett
Ügyvezető igazgató
 

Vigh Anita
Ügyfélkapcsolati igazgató

www.bonusparty.hu