Rendezvényhelyszínek

A catering mellett rendezvényhelyszín specialisták is vagyunk, hiszen cégünk folyamatos helyszínkutatásának eredménye, hogy Budapest és vonzáskörzetében közel 160 rendezvényhelyszínt ismerünk, illetve vagyunk ajánlott catering szolgáltatók. Minden stílusban és minden vendéglétszámot kielégítő nagyságban kínálunk bő választékot. Sokszínűségünk záloga, hogy ügyfeleink gyárépületeket, rendezvénytermeket, kastélyokat, múzeumokat és szabadtéri helyszíneket is megtalálják a repertoárunkban. Legyen szó akár konferenciáról, sajtótájékoztatóról, üzleti ebédről, partnertalálkozóról, gálavacsoráról, dolgozói partiról, esküvőről, születésnapi buliról vagy családi napról, mi garantáltan megtaláljuk Önnek a megfelelő rendezvényhelyszínt.

Kipróbált, bevált rendezvényhelyszín választék
 
Cégünk 15 éves történetében több ezer sikeres rendezvényt bonyolított le, sok száz, általunk több alkalommal kipróbált, letesztelt helyszínen. Így ezek a rendezvényhelyszínek nemcsak szakmai megfelelőségük miatt kerülhettek fel weboldalunkra, hanem azért, mert a tapasztalataink és a visszajelzések alapján olyan pluszt adnak a rendezvény sikeréhez, ami kulcsfontosságú élményt nyújt a meghívott vendégeknek.
 
Milyen típusú rendezvényhelyszíneket tudunk ajánlani?
  • Repertoárunkban megtalálható rengeteg, akár 100 fő számára is ideális, kényelmes megoldást biztosító, változatos stílusú beltéri, valamint szabadtéri helyszín,
  • számos közepes méretű, 100-150 fő közötti létszámra tervezett rendezvényekhez megfelelő terem és kültéri helyszínek,
  • továbbá az igazán nagyszabású, 150 fő feletti rendezvényekhez megfelelő rendezvényhelyszín is.
 
A honlapunkon látható (felül, a tervezett vendéglétszám alapján kiválasztható) rendezvényhelyszín listánk természetesen nem teljes, hiszen amellett, hogy a beérkező vélemények és empirikus élmények alapján folyamatosan bővül, változik, még számos egyéb rendezvényhelyszínt is tudunk Önnek ajánlani. Amennyiben nem talál a listában olyan helyszínt, amely otthont adhatna az Ön következő rendezvényének, írja le nekünk nagy vonalakban a tervezett rendezvény paramétereit, és mi felkeressük Önt, konkrét, személyre szabott ajánlatunkkal!
 
 
 
 
Bonus Party Service
Hatalmas rendezvényhelyszín választék

Expressz ajánlatkérés

Név/Cégnév*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Üzenet*:
Nem szeretnék friss információkat kapni. /Adatkezelési szabályzatért kattintson ide!/
Küldés