Ajánljuk magunkat

A Bonus Party Service többet nyújt egy hagyományos rendezvény megszervezésénél és teljes körű lebonyolításánál; csapatunk a hangulatok mestere, s ez a legeredetibb ötletek megvalósításához kínál lehetőséget, amikor Ön ránk bízza a tervezési, szervezési feladatokat.

Egy tökéletes rendezvény a résztvevők minden érzékszervét próbára teszi. A mesés ízvilág alap, ám a gasztronómiai élmények méltó díszletként szolgáló rendezvényhelyszín, a különleges hangulat megteremtése, a színek, formák és a fények együttese lesz az, ami az alkalom harmóniáját adja, s feledhetetlenné teszi az Ön rendezvényét. A Bonus Party Service jól szervezett csapata mindezt megeleveníti Önnek.

Azonban tudjuk jól, hogy sikerhez elengedhetetlen a következetesség, ezért a megbízói elvárásokhoz igazodva, megújítottuk a textilek, a vendéglátáshoz kapcsolódó eszközök, kiegészítők, valamint a különböző dekorációs kellékek választékát, továbbá a számtalan kidolgozott designhoz komponált catering menüskála is kibővült, megújult.

Vadonatúj szolgáltatásainkat az egyszerű fehértől az elegáns tengerkéken át, a klasszikus bordó-arany kombinációig megannyi különböző színben és formában kínáljuk.
BONUSként páratlan látványpalettával teljesítettük ki repertoárunkat, amely révén képesek vagyunk a legkülönfélébb hangulatok megidézésére is.

A végeredmény pedig egy hangulatorientált kreatív party service-szolgáltatás.

Expressz ajánlatkérés

Név/Cégnév*:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Üzenet*:
Nem szeretnék friss információkat kapni. /Adatkezelési szabályzatért kattintson ide!/
Küldés